Wednesday, April 8, 2015

Rindu?Jealous?

Cukup dua hari,hari ini En Oren pergi kursus. Well he seems enjoy the conference and I am damn so missing him. Aku taktau la krnapa aku ni bodoh sangat nak merindu orang yang tak reply perasaan aku. Aku tau dia tau aku suka dia. Dan sangat serius aku rasakan yang aku sebenarnya cemburu dengan kak E walaupun aku tau kak E memang tak ada apa-apa dengan dia.

Semakin hari tidak sedikit pun perasaan benci kusematkan,malahan semakin aku menaruh harapan yang tiada kesudahan untuk dirinya. Mungkin aku patut melupakan dia tapi aku tiada distraction dan aku masih tetap memikirkannya. En Oren tiada sekelumitkah perasaan suka anda terhadap saya.

Wednesday, March 25, 2015

CONFUSED
What is happen exactly?
Aku memang tersentak betul bila someone panggil aku bongok semalam. Aku tak pernah rasa dia cuba ambil kesempatan keatas aku. Aku cuma isi borang training on behalf dia je. Besar sangat ke salah aku ni?Bukan memang tugas aku ke?Aku tak tau kenapa dia tak boileh hilang dari hati aku.Aku tak tau kenapa lagi aku lari jauh lagi dia datang dekat.And lately dia nak terlajak peramah pulak.Stress betul bila pikir pasal hati ni.What gonna happen to us?Aku dah add dia balik kat Facebook.Oh damn what am i doing exactly?

He is just being generous or what?Are we back to cool like before....

??????????????
This is what i am feel about you Mr. Who Drive Turqoise Blue Preve 

Wow this is rare now i know why he siad like that yesterday.Wow...wooooow. You sure underestimate me.Maklumlah AA je tak buat efiling kan.Yelah sebab dia pun tau AA gaji kecik tak declare.Aku buat tiga tahun kot efiling tu.Kak E suruh tanya pada aku tapi ko buat taktau dan diam je.Sure we are not cool yet. Wow i'm feeling betrayed like now.Ko memang taknak cakap dengan aku langsung kan sebenarnya. i am wondering why my heart felt so hard to forgets you. The problem is hari-hari aku nampak ko. susah..susah..tak boleh ke ko pergi jauh-jauh.silakanlah dating dgn Kak E lg.huh.And now i really hates you

Saturday, March 14, 2015

Perkahwinan

Lama tak update u olls kan.. Sincr ada masalah hati dengan abg oren last time. Now masalah denagn perempuan tak guna lak. Hari ni crush yg berwajah zulhuzaimi dari UTHM kahwin.. Adoiii...stress mak tau

Last Monday & Tuesday abg oren been too sweet with me walaupun aku dan dia tak ada apa-apa. Kenapalah dia suruh aku pegang paper org sedangkan dia boleh bagi sendiri nanti. He is been too nice or ambil kesempatan ke atas aku. Dia backup aku depan yazid. Adoiiiiu..lagi aku cuba jauh dari dia,makin dia datang dekat. Apa semua ni. He is meant for me or he is just Allah challenge for me...

Masa dinner utk Excellent SPM Student 2014, aku tak sangka aku duduk sebelah dia and am tersepit antara dua orang lelaki.OMG...damn..what is happening... Suka ada,sendu pun ada..

Saturday, December 6, 2014

Happening event

Last night was superb...tapi aku tak berani pun nak tangkap gambar dengan dia..sigh..
Belum ada kekuatan lagi
But i saw u there

Thursday, November 13, 2014

forget

I am forgetting him because of others. Not because of him.

Yeah,i hate those bunch people.
Tak sangka lelaki mulutnya lagi longkang dari perempuan 

Let me suffered than him


THOSE BUNCH OF IDIOTS PEOPLE
MULUT LONGKANG
KEYPOCHEE
DAMN YOU


THANKS FOR ALL OF YOUR EFFORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!