Tuesday, February 2, 2010

tak ada tajuk

Lamanye tak tulis blog……hmmmmmtak tau nak tulis ape…pasti ke aku ni tak tau nak tulis ape?idea banyak mencurah-curah tapi bukan sekarang……sebelum ni lah…sekarang ni sedar tak sedar kite dah semakin menuju ke penghujung semester 2,2009/2010.assignment pun semakin bertimbun.5/2/2010 saya ada midterm fiqh 2,10/2/2010 saya ada midterm ungs 2050, 11/2/2010 saya ada presentation OB, 16/2/2010 saya kena submit asgmt ungs 2050. Semakin banyak kan…hmmmm kadangkala rasa nak stop belajar pun da juge tapi entahlah…dah penat lah….saya semakin sedar yang saya sekarang menuju kearah kematangan bila usia saya semakin menjangkau angka 22 tahun….rasa macam tak percaya je…
Tapi saya sedar saya masih lagi bersikap kebudak-budakan walaupun tanpa kita sedari.

1 comment:

tiEra said...

gudluck for ur midterm..
xmo stress2..chaiyok2!!;)