Sunday, August 23, 2009

PUASA TIBE LAGI.....

hari ni duduk sorg dlm blk lg....sunyi betullah...semnjak 2 menjak ni perasaan ak terhadap seseorg tu maain kuat..ak terlalu menyukai dye tp x mungkin dye akan menyukai ak......jantung rasa sgt sakit.....waaaaaaaaaaaaaaa...i love him but not him love me.....adeyh...mcm2 hal berlaku pada diri ak..sblm puasa bermula lagi sudah banyak halangan yg dtg...sudah hampir 3 minggu kunci bilik ak hilang...ak tak tau kunci tu tercicir katne...x pasal2 ak kena compound rm50 coz kunci bilik hilang...sblm tu masa klas ungs 2040 tetibe ada plak org wat bising dlm klas...sakit lah hti ustaz..trus dye xde mood nak mengajar....ish2...bdk2 zaman skarg ni...agak2 lah klu nak bersembang sekalipun...sakit2....next klas nye bdk2 tu trus je anta withdraw form...apelah nak jd....klu korg minta maaf x salah pun.....


sekrg ni ak byk plak asgmt yg perlu disettlekan...adeyh...berketul2 asgmt dtg bergolek...esok je ak kna anta 3 asgmt.....2 asgmt tilawah n 1 asgmt money n banking....disebabkan ada asgmt ni lah ak rasa x blh nak blik umah coz klu ak blik umah...blm tentu ak akan buat asgmt tu.....bile duduk sorg2 kat blik ni rasa sunyi plak....sdey2....nasib bek ada broadband n adik seseorg yg sudi chat dgn ak...thanx kak reen........so,sbbkan rasa sdey ni ak nak blik umah lah minggu dpn..nak ponteng klas leadership n fie..hehehehe........


bkn selalu ak ponteng klas ni...ak bdk baik tau....ak ada benda nak tunjuk kat korg sume time ak chat kat fb dgn ex skulmate ak tetibe jumpe dgn bdk yg da 9 thn x jumpe...da besor pun si syazwan ni...terkejut ak..kui3....ak pun ada jumpe gambo ak masa darjah 3 ...kwn ak dok post kat fb...mesti klako....




2 comments:

deekay said...

Intan, bulan puasa ni, banyak-banyakkan beribadah. Si dia tu tak payahlah ingat. BUkan dia boleh bagi kau pahala pun. dengarlah nasihat kawanmu ini.

intan_an said...

hahahha......deekay klako lah ko..kui2...bgla cmmt gambo comel tu ke?kui2